Hitta till oss

Så hittar du till våra  klubbmöten

Våra klubbmöten hålls normalt i filmsalarna på Ericssons huvudkontor i Kista, Torshamnsgatan 21, hus “KI20”. Huvudentrén ligger på innergården på Torshamnsgatan 21.

Bilden ovan är tagen från gatan och visar den breda entrén till den stora runda innergården på Torshamnsgatan 21. Taxi kan köra in på innergården för att hämta eller släppa av folk. Det finns ingen parkering på innergården. Huvudentrén till huset finns på innergården och stänger 17.00 – därefter sker insläpp manuellt. 

För frågor inför ert besök, kontakta klubben enligt kontaktinformation som framgår i utskickade kallelser.

Som besökare behöver du ett besökskort. Detta kan utfärdas på plats men för att förenkla arbetet rekommenderar vi att ni föranmäler besöket enligt den instruktion som framgår av kallelsen.

Kommer man med bil finns det gratis besöksparkering i garage (se detaljer längre ned).

Så tar du dig till filmsalarna i KI20 med tunnelbana

Kliv av tunnelbanans Blåa linjen station ”Kista” och gå genom Kista centrum till den östra utgången mot Kistagången.

Följ Kistagången österut cirka 600 meter till dess att du passerat Ericssons kontor då du svänger höger och tar backen upp till Torshamnsgatan som korsar Kistagången på ett överliggande plan. Följ Ericssons kontorsbyggnad på höger sida fram till öppningen till innergården. På andra sidan dammen på innergården hittar du entréerna och där innanför möteslokalerna med utsikt mot innergården.

Så tar du dig till mötet med pendeltåg

Vid utgången från station Helenelund går du höger och följer gångvägen längs med Lummervägen under E4.

(Obs! pga av bygget av station för tvärbanan kan det bli omvägar).

Efter cirka 400 meter, då du passerat Scandic Victoria Crown Hotel, Kistamässan och Telia, svänger du vänster och tar backen upp till Torshamnsgatan. Korsa vägen över till Ericssons kontorsbyggnad och gå fram till öppningen till innergården.

Så tar du dig till filmsalarna i KI20 med bil

Knappa in “Torshamnsgatan 21” på din GPS. Följ skyltning på E4 mot “Kista S” alternativt “Kista Sciencecity/Kistamässan”. Följ vägen och du når Torshamnsgatan 21.

Gästparkering sker i det nedre garaget, som har infart mellan Ericssons kontor och det svarta huset “Tele 2”, nedfart Torshamnsgränd

(se bildserie med anvisningar under kartan).

Garageporten öppnas automatisk fram till kl 17.00 när man kör fram mot den.

Efter kl 17.00 sker ingen automatisk öppning. Man kan dock vänta tills någon kör ut eller ringa det nummer som man fått i kallelsen.

Inne i garaget finns gästplatser (se hänvisning)

Man kommer upptill receptionen via trappa/hiss.

Uppe i receptionen skriver man in sin bil och anger Tomas Tungel som besöksmottagare.